GPS Helse i Aksdal ved Haugesund søker vikar

GPS Helse i Aksdal (rett ved Haugesund) søker vikar i travel stilling som privatpraktiserende fysioterapeut, da vår fysioterapeut skal ha svangerskapspermisjon fra og med 01.06.18.

Stillingen blir muligens ledig tidligere enten 100% eller delvis avhengig av arbeidskapasitet når det nærmer seg termin. Vi tilbyr et spennende tverrfaglig miljø med kiropraktorer, fysioterapeuter, massør og resepsjonist.

Vi har stor pågang av pasienter med behov for fysioterapeut innen behandling, opptrening og rehabilitering. Søkere må være motivert til å jobbe selvstendig og ha god arbeidskapasitet.

Erfaring er en absolutt fordel (begge våre fysioterapeuter bruker slyngeterapi/neurac som en sentral del av behandling og rehabilitering, kunnskap inne dette er et pluss).

Stillingen gir gode økonomiske betingelser og vi kan skryte av et fantastisk arbeidsmiljø med en spennende og variert klinisk hverdag der mange av våre pasienter får et tverrfaglig behandlingsforløp.

Vår klinikk har mange gravide pasienter (pasienter med bekkenplager før og etter svangerskap) som også har behov for oppfølging hos privatpraktiserende fysioterapeut da det ofte er ventetid hos vår fysioterapeut med driftstilskudd. Kunnskap innen svangerskap er en fordel.

Send CV til aksdal@gpshelse.no eller stikk innom vår klinikk i Aksdal Senter
Del på
Icon
Icon
Icon
Icon
Sponsorer
1
2
3