Velkommen til Fysioterapeuters Muskel- og Skjelett kongress 2020!

Privatpraktiserende Fysioterapeuters Forbund inviterer til Muskel- og Skjelett kongressen 2020, som avholdes i Oslo 13.-14. mars. 


Årets hovedtema er underekstremitetene: 

  • Den vanskelige hoften
  • Det diffuse kneet
  • Den vonde ankelen


HER kan du laste ned fullstendig program (PDF)

Kongressen holdes på Thon Conference, Universitetsgaten 26. Overnatting og festmiddag fredag kveld er på Hotel Bristol, Kristian IV's gate 7. Lunsj fredag er på hotel Bristol, lørdag på Brasseri Paleo. Alle steder ligger innenfor omkrets på 100 meter.

For påmelding og annen informasjon, se denne linken:
http://www.kongresspartner.no/no/kongresser/fysioterapeuters-muskel-og-skjelett-kongress-2020


Årets forelesere:

Jarod Hall

Jarod Hall, PT, DPT, OCS, CSCS er en fysioterapeut i Fort Worth, TX. Hans kliniske fokus er ortopedi med  vekt på implementering av nåværende vitenskap om smerte for å kunne hjelpe  både ved  kroniske smerter og akutte skader. Han underviser i undersøkelse og behandling av ortopediske skader, smerteforskning, styrke og kondisjon samt manuelterapi på nasjonalt og internasjonalt nivå.  Han er medeier i “Modern Pain Care”, et institutt for undervisning  og  behandling med vekt på utvidet kompetanse for å forstå  pasienter med smerte. Han er også medforfatter  i "Making sense of pain»: En samling av analogier og historier for bedre å forstå smerte".

Anders Pålsson

Anders er lærer på fysioterapeutprogrammet i Lund, klinikker innen idrettsmedisin oh PhD student.

Hans PhD prosjekt handlar om diagnostikk, funksjonsbegrensninger og treningsbasert behandling av femuroacetabulært impingement (FAI) syndrome"


Maren Stjernen, idrettsfysioterapeut

Maren har en Mastergrad i Idrettsfysioterapi fra NIH. Hun er i tillegg til Nimi tilknyttet Olympiatoppen to dager i uken som leder av det medisinske teamet i friidrett. Tidligere fysioterapeut for landslaget i alpint og fysioterapeut i det norske helseteamet i Sotsji-OL. Veileder for masterstudenter i Idrettsfysioterapi.

Hun jobber mye med generelle idrettsskader og aktiv opptrening etter skader i skulder, hofte, kne, ankel og fot.


Annelie Brorsson, fysioterapeut

Dr Annelie Brorsson har jobbet som fysioterapeut i over 30 år og hennes fokus som kliniker er sports-relaterte skader,med en spesiell interesse for akillesskader og andre skader i fot og ankel. Hun fikk sin PhD i 2017  etter å ha forsvart “Acute Achilles tendon rupture: The impact of calf muscle performance on function and recovery”. I dag kombinerer hun klinisk arbeid med forskning tilknyttet Gøteborgs universitet. Hennes forskning fokuserer hovedsakelig på seneskader i nedre ekstremitet. Hun har forfattet eller vært medforfatter i 13 artikler og mange bok-kapitler. Hun har gitt mange nasjonale og internasjonale presentasjoner på kongresser. Hun er medlem av  ESSKA-AFAS  og også  «the Swedish Association for Physical Activity and Sports Medicine.»


Håkon Fotland, osteopat og PT

Håkon jobber til daglig som terapeut og personlig trener i Oslo. Han er utdannet osteopat og har en mastergrad i smertevitenskap og tverrfaglig smertebehandling. Han har spesialisert seg på og jobber hovedsakelig med rehabilitering, smertehåndtering og styrketrening.

Kjetil Nord-Varhaug, fysioterapeut

Kjetil etablerte ultralydutdanningen med basic kursrekke i PFF tilbake i 2010. I 2013 ble advancedkursene utviklet og i 2015 inngikk man samarbeid med Foreningen for Ultralyd i Allmennpraksis om kurs også for leger. Fra 2011-2017 var Kjetil styreleder i PFF. Han satt i styret fra 2010 til 2018. Han er i dag leder for Spesialistkomiteen for Muskel og Skjelett Ultralyd og har over de siste 10 årene undervist over 700 helsepersonell i MSK ultralyd. Til daglig jobber Kjetil som daglig leder og ultralydspesialist på Apexklinikken i Oslo der han samarbeider med et stort team innen MSK ultralyd samt fysikalsk medisiner og kirurger. Kjetil er internasjonal foreleser i ultralyddiagnostikk og injeksjonsbehandling med mange års erfaring med undervisning I Norge, Danmark, Tyskland og England. Fysioterapeutspesialist (MPFF), Spesialist i muskel og skjelett ultralyd (MPFF), Diploma of Injection Therapy (SOMM), Leder av Spesialistkomitèen for Muskel og Skjelett Ultralyd (PFF)Velkommen!

Del på
Icon
Icon
Icon
Icon

Flere saker

Sponsorer
1
2
3